fbpx

Mooie review ontvangen

Wij hebben een prachtige review ontvangen van de ouders van één van onze eerste Nova-kindjes! Wij zijn ontzettend trots! Je leest de review hieronder.

“Onze zoon gaat sinds de opening naar Nova toe en wij kunnen niet anders zeggen dat er fantastisch zorgzame, geduldige, kundige en lieve professionals aan het werk zijn. Het ontlast ons in de zorg voor hem, wetende dat hij er geweldige begeleiding en ondersteuning krijgt en dat zij altijd weten wat het beste is voor hem. We krijgen tips aangereikt. Ze faciliteren de (pre)logopediste en zijn fysiotherapeute, zodat hij op locatie aldaar begeleid kan worden en wij minder (medische) afspraken voor hemzelf hoeven te regelen en op en neer hoeven te rijden. Dit geeft ons als ouders de nodige ruimte en hem meer structuur en ritme. Ze zijn altijd goed bereikbaar, flexibel en denken mee in oplossingen. Maar vooral heeft hij daar een tweede thuis met heel fijne begeleiders, leert hij elke dag bij en zijn ze echt betrokken bij zijn ontwikkeling. Wij hebben uitgekeken naar de opening en zij maken onze verwachtingen meer dan waar. Niets anders dan lof.”

In samenwerking met

Wij werken sinds kort samen met kinderergotherapeut Sandra Pijnenborg van praktijk De Touwladder! Maak kennis met haar op de pagina Ons team. Opnieuw zijn wij erg blij met deze samenwerking en kunnen we niet wachten om alle kindjes voor te stellen aan haar!

De Raad van Commissarissen stelt zich voor

Nova heeft er twee bestuursleden bij: Teun Brand en Marcel Schook! Maak kennis met hen op de pagina Ons team.

In samenwerking met

Nova is opnieuw in samenwerking gegaan! Deze keer met kinderfysiotherapeuten Sofie en Rosalie! Beide werkzaam als eerstelijns kinderfysiotherapeut in respectievelijk Hilvarenbeek en Oisterwijk. Maak kennis met ze op de pagina Ons team. Wij zijn ontzettend blij dat wij de hulp in kunnen schakelen die de kindjes van Nova wellicht nodig hebben!

Opening

Op 4 en 5 september 2021 was het open dag bij Nova. En wauw, wat een succes en belangstelling! Buurtgenoten, familie, ouders, professionals, iedereen kwam kijken. De reacties waren onder andere: “Wauw, wat mooi, wat een rust, zo huiselijk, hier zullen veel kinderen een fijne plek aan hebben, wat een bijzonder initiatief.”

Hieronder delen we een kleine sfeerimpressie met jullie.

Opening Nova Medisch Kindcentrum
Druk bij de opening van Nova
Veel belangstelling voor Nova Medisch Kindcentrum
Taartjes bij de opening van MKD Nova
Kim vertelt bij de opening van MKD Nova

In samenwerking met

Nova is in samenwerking gegaan met twee prelogopedisten van praktijk HapSlikZeg. Marieke en Evie komen met ontzettend veel passie en plezier de kinderen op de locatie van Nova therapie geven. Op de pagina Ons team stellen zij zich voor. Hopelijk zijn jullie net zo enthousiast als wij dat zijn!

Van harte welkom op onze openingsdagen

opnening-nova-medisch-kindcentrum